Klímaváltozás kockázatainak és hatásainak mérlegelése a pénzügyi kimutatások könyvvizsgálata során

A pénzügyi világot egyre inkább foglalkoztatják a klímaváltozás következményei és az abban rejlő kockázatok, amelyek jelentős hatással lehetnek a gazdasági társaságok működésére, versenyképességére. Exponenciálisan növekszik a befektetők figyelme, hogy a gazdasági társaságok, milyen módon mérlegelik ezen kockázatokat és hatásaikat, valamint, hogy azok figyelembevételre és bemutatásra kerülnek-e a pénzügyi kimutatásaikban.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.