Médiaajánlat

Kedves Olvasó!

Köszöntjük a SZAKma médiaajánlat oldalán!

„Első kézből - hatvan éve”. A Pénzügyminisztérium, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének lapja több mint 60 éve közvetíti a legfrissebb adó, számviteli, könyvvizsgálati és ellenőrzési tudnivalókat e terület szakértőinek, érdeklődőinek, jogalkotói és jogalkalmazói szemszögből. Célunk, hogy olvasóink számára folyamatos, magas színvonalú szakmai tájékoztatást nyújtsunk.

Az éves SZAKma előfizetés 2 kreditpontot ér. Elszámolhatósági időszak: 2021. január 1. – december 31.

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: Szt.), valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) előírásainak megfelelően a(z) Mediaworks Hungary Zrt. (a továbbiakban: kérelmet benyújtó szervezet) által benyújtott, „SZAKma - Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat” című szakmai kiadvány kreditpont-értékét és elszámolhatóságának időszakát az alábbiak szerint határozom meg:
Kreditpont-érték: 2 kreditpont
Elszámolhatóság időszaka: 2021. január 01. – 2021. december 31.
(A Pénzügyminisztérium Számviteli és Közfelügyeleti Főosztályának 2021. február 8-án kelt Határozatából.) 

 A kiadvány, papíralapú változata mellett elektronikus formában is elérhető a Digitalstandon (digitalstand.hu). Ezen túlmenően az érdeklődőket a megújult szak-ma.hu oldalunkon további aktuális tartalmakkal várjuk.

Aktuális médiaajánlatunkat letöltheti innen.