Úton

Az Úton a jövőbe címmel megrendezett konferenciára szóló meghívást a környező országok nemzeti kamaráinak képviselőin túl a bosnyák, lett, észt és litván könyv­vizsgálói kamarák fogadták el. A szakmai szervezeteket az Accountancy Europe (európai könyvvizsgálói kamarák szerve­zete) és az ICAEW (angol és walesi könyv­vizsgálók, számviteli szakemberek szak­mai szervezete) képviselték. Az ünnepi konferencia lehetőséget kínált a 2016-ban hatályba lépett audit reform alkalmazásá­nak, bevezetésének értékelésére, az első tapasztalatainak nemzetközi összeha­sonlítására és megosztására. A jubileumi rendezvény remek alkalmat biztosított a könyvvizsgálói szakma előtt álló új típusú kihívások megvitatására, hiszen elenged­hetetlen, hogy a könyvvizsgálat egyszerre legyen vonzó a fiatal generációk számára, valamint felkészült az informatikában és a felhasználói igényekben bekövetkező fo­lyamatos változásokra.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.