A HELYI ÖNKORMÁNYZATOK KÖLTSÉGVETÉSE KÖNYVVIZSGÁLÓI MEGKÖZELÍTÉSBEN

Az év első napjai, hetei intenzív időszakot jelentenek a helyi önkormányzatok tárgyévi költségvetésének előkészítésében, összeállításában és előterjesztésében (hacsak nem estek már túl az elmúlt évben a 2024. évi költségvetésük elfogadásán). Ebben, elsősorban a rendelettervezetek véleményezése erejéig, feladatokat kapnak a könyvvizsgálók is, bár a szakma kapacitásának kihasználásával e tekintetben korántsem lehetünk elégedettek.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.