A VESZÉLYES ÖVEZET: KÖNYVVIZSGÁLÓI MUNKA A PÉNZ- ÉS TOKEPIACI SZEREPLOK KÖRÉBEN – MINOSÍTÉSEK, SPECIÁLIS OKTATÁSOK, EMELT FELELOSSÉGBIZTOSÍTÁS, KÖZÉRDEKLODÉS ÉS FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS

A kamarán belül a pénz- és tokepiaci tagozat („ptt”) hivatott összefogni és szakmailag támogatást nyújtani azon könyvvizsgálók számára, akik olyan gazdálkodóknak nyújtanak szakmai szolgáltatásokat, melyek a pénzpiac, a tokepiac, a biztosítási piac és a pénztári piac területén muködnek. Ezek a gazdálkodók, csakúgy mint a könyvvizsgálók, szigorúan szabályozott környezetben tevékenykednek, felügyeletüket a Magyar Nemzeti Bank látja el.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.