FINTELLIGENCE Nemzetközi Tudományos és Gyakorlati Konferencia

2024. március 20-án került megrendezésre a FINTELLIGENCE Nemzetközi Tudományos Konferencia a Miskolci Egyetem Pénzügyi és Számviteli Intézet, a Magyar Bankszövetség, a FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara szervezésében. Ebben az évben három részből tevődött össze a Pénzügyi és Számvitel Intézet immár huszonkettedik alkalommal megtarott szakmai napja. Délelőtt 10 órától egy rövid köszöntő után a plenáris szekció előadásait tekinthették meg online és offline formában egyaránt a résztvevők, majd a délután folyamán további szakmai előadások következtek a könyvvizsgálói és tudományos szekcióban.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.