10 DOLOG, AMIT MEG KELL TENNED AZ IT BIZTONSÁGÉRT

Az IT biztonság egy rettentően komplex téma. Kicsit olyan, mint az egészségmegőrzés. Vannak azonban olyan alapvető IT biztonsági kérdések, melyek ellentétben az egészségmegőrzéssel, nem mindenki számára magától értetődőek. Nevezhetjük ezt alapvető IT higiéniának is, mellyel érdemes mindenkinek tisztában lennie, aki bármilyen szinten is számítógépet használ a mindennapokban. Nézzük, mi az a 10 dolog, amit azonnal mindenki megtehet és amivel rögtön jelentősen növelni tudja IT higiéniai szintjét!

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.