AZ OECD MODELLEGYEZMÉNYÉNEK 2017-ES VÁLTOZÁSAI, 1. RÉSZ

Az OECD adóügyi igazgatósága 2017 novemberében hagyta jóvá az OECD jövedelem-és vagyonadózással foglalkozó modellegyezményének legújabb módosítását, amely márciusban vált elérhetővé nyomtatott formában. Tekintettel arra, hogy az OECD modelljét és annak kommentárját számos ország használja az adóegyezményeinek tárgyalása, illetve értelmezése során, ezért egy háromrészes cikksorozatban dolgozzuk fel a legfontosabb újdonságokat.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.