Az átalányadózó egyéni vállalkozók 2458 jelű járulékbevallása és a vállalkozókat támogató webalkalmazás

Az átalányadózás egyszerűsített adózási formát nyújt az egyéni vállalkozók számára, de a bevallások benyújtása még ezen a területen is okozhat fejtörést. Ebben a cikkben segítséget nyújtunk az átalányadózó egyéni vállalkozók 2458 jelű „Bevallás a kiegészítő tevékenységet folytatónak nem minősülő egyéni vállalkozó szociális hozzájárulási adó- és járulék kötelezettségéről” elnevezésű nyomtatvány, és az egyszerűsített járulékbevallást előállító webalkalmazás használatához, amellyel időt és energiát takaríthat meg a vállalkozó.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.