ÁFA A DIGITÁLIS KORBAN

A Gazdasági és Pénzügyminiszterek Tanácsának májusi ülésén ugyan nem született megegyezés az Áfa a digitális korban javaslatcsomag egésze tekintetében, azonban elmondható, hogy a javaslatnak az elektronikus számlázásra és valós idejű adatszolgáltatásra, valamint az egyetlen regisztrációs helyre vonatkozó része tekintetében a tagállamok lényegében megegyeztek. A cikk alapvetően a javaslatnak ezen két részére fókuszál, de érinti röviden a javaslatcsomag harmadik, platform gazdaságra vonatkozó részét is abban a formában, ahogy az jelenleg a javaslat részét képezi.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.