A TREATY SHOPPING ELLENI NEMZETKÖZI FELLÉPÉS

Az adóegyezmények kedvezményeivel a multinacionális vállalatok régóta visszaéltek, ezt elterjedt nevén „treaty shoppingnak” nevezi a szakirodalom. Az adózók, hasonlóan az üzletben válogató vevővel, kiválasztották a számukra legkedvezőbb adóegyezményeket, és azok kedvező szabályainak köszönhetően kerülték el az adófizetést. Az OECD megoldásai azonban új eszközöket adnak az adóhatóságok kezébe, hogy fellépjenek ezzel a gyakorlattal szemben.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.