A LEHMAN BROTHERS ÁRNYÉKÁBAN – CÉLKERESZTBEN A KÖNYVVIZSGÁLÓK

Tíz évvel ezelőtt, 2008. szeptember 15-én ment csődbe a világ egyik vezető brókercége. Az USA negyedik legnagyobb befektetési bankját, a Lehman Brothers Holding Inc.-t érintő botrány megrázta az egész világot. Az évforduló alkalmából a szerző tanulmányában összehasonlítja a legutóbbi pénzügyi válság és a világgazdasági válság elmélettörténeti okait, sajátosságait, eltéréseit, vázolja a következményeit (bizalmatlanság, kockázatkerülés) és a könyvvizsgálatra gyakorolt hatásait is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.