KAPCSOLT FELEK KÖNYVVIZSGÁLATA

Könyvvizsgálati szempontból a kapcsoltság ténye minden esetben fontos figyelmeztető tényező a csalásból eredő lényeges hibás állítás kockázatainak azonosítása és felmérése során, mivel a kapcsolt felek olyan pozícióban lehetnek, amellyel képesek ellenőrzést vagy befolyást gyakorolni a gazdálkodó egység vagy annak vezetése felett. Ezen kívül a könyvvizsgálónak meg kell győződnie a nem független felekre vonatkozó számviteli és adózási előírások betartásáról is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.