ÁFAVÁLTOZÁSOK JANUÁRTÓL

Jelen írás célja, hogy egy csokorba gyűjtse az általános forgalmi adót érintő, 2020. január 1-jén hatályba lépő módosításokat, független attól, mikor és melyik törvényben jelentek meg. Ezek a módosítások alapvetően uniós jogharmonizációs célú lépéseket tartalmaznak, de több új jogintézmény, például a behajthatatlan követeléshez kapcsolódó utólagos adóalap-csökkentés is megjelenik az áfaszabályozásban. Érdemes felhívni a figyelmet a gyakorlati kérdésekre.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.