TARTOZIK KÖVETEL - ROVAT CÉLJA, HOGY SEGÍTSÉGET NYÚJTSON A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ GAZDASÁGI ESEMÉNYEK SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSÁHOZ

Az utalvány számviteli szempontból nem tekinthető előlegnek, mert a polgári jog szerinti teljesítés időpontja és helye az utalvány kibocsátásakor bizonytalan, nem ismert. Az utalvány számviteli szempontból nem tekinthető készpénznek, készpénzt helyettesítő fizetési eszköznek sem. Az utalvány értékpapírnak sem minősül, mert a kibocsátó nem kötelezi magát a kapott pénzösszeg visszafizetésére.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.