TARTOZIK KÖVETEL - ALROVATUNK CÉLJA, HOGY SEGÍTSÉGET NYÚJTSON A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ GAZDASÁGI ESEMÉNYEK SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSÁHOZ

FEJLESZTÉSRE KAPOTT TÁMOGATÁSOK ÚJ ELSZÁMOLÁSI SZABÁLYÁRÓL - Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2022. évi XLV. törvény módosította a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: számviteli törvény) fejlesztésre kapott támogatások elszámolási szabályait. E cikk keretében számszaki példán keresztül mutatjuk be a számviteli törvény új elszámolási szabályát.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.