TUDÓSÍTÁS A BOSNYÁK JÁNOS EMLÉKKONFERENCIÁRÓL

Idén februárjában is megrendezésre került volt kollégánk, Bosnyák János, a Budapesti Corvinus Egyetem korábbi tanszékvezetője, intézetigazgatója és rektorhelyettese, az Országos Számviteli Bizottság egykori elnöke emlékére a Bosnyák Emlékkonferencia. A konferencia célja nem változott az elmúlt mintegy egy évtizedben: magas színvonalú szakmai diszkurzust folytatni a számvitel aktuális és lényeges kérdéseiről, tudományos alapossággal, szakmai fórumot, platformot teremteni a számviteli szakma mértékadó szereplőinek.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.