Médiaajánlat

Kedves Olvasó!

Köszöntjük a SZAKma médiaajánlat oldalán!

„Első kézből - ötven éve”. A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének lapja több mint fél évszázada közvetíti a legfrissebb adó, számviteli, könyvvizsgálati és ellenőrzési tudnivalókat e terület szakértőinek, érdeklődőinek, jogalkotói és jogalkalmazói szemszögből. Célunk, hogy olvasóink számára folyamatos, magas színvonalú szakmai tájékoztatást nyújtsunk.

Az újság papíralapú változata mellett elektronikus formában is elérhető a Digitalstandon (digitalstand.hu). Ezen túlmenően az érdeklődőket a megújult szak-ma.hu oldalunkon további aktuális tartalmakkal várjuk.

Az írásbeli – papíralapú és elektronikus – tájékoztatás mellett fontosnak tartjuk, hogy a legfrissebb tudnivalókról, kiemelt témákról, aktualitásokról szóban is tájékoztathassuk az érintetteket és az érdeklődőket: az elmúlt időszakokhoz hasonlóan a jövőben is folyamatosan tervezzük előadások, kreditpontos konferenciák szervezését neves és tapasztalt előadóink közreműködésével. 

Kérjük, hogy kérdés esetén forduljon Hárshegyi Krisztina marketing igazgatóhoz az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel.: (1) 919 10 30
E-mail: szerkesztoseg@figyelo.hu