Az IFRS-alkalmazók 2017. évi társaságiadó-adatai

A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (International Financial Reporting Standards, rövidítve és a továbbiakban IFRS-ek) alkalmazása – a 2016. évi választási lehetőség után – 2017. évtől kötelezővé vált azon vállalkozások számára, amelyek értékpapírjait az Európai Gazdasági Térség bármely államának szabályozott piacán forgalmazzák. Cikkünk az IFRS-ekre áttért adózók 2017. évi tao-bevallási adatait mutatja be.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.