UNIÓS TÁMOGATÁSOK KÖNYVVIZSGÁLATA

Az Európai Unió által támogatott pályázatok elszámolásához kapcsolódóan könyvvizsgálatra is sor kerülhet, amennyiben a pályázati kiírás tartalmazza ezt a feltételt, mint a benyújtandó elszámoláshoz kapcsolódó követelményt. A pályázatok elszámolásának könyvvizsgálatára – a pályázat kiírása alapján – a kedvezményezett és a könyvvizsgáló köt szerződést. Általában nem követelmény, hogy a bejegyzett állandó könyvvizsgálótól eltérő bejegyzett könyvvizsgáló lássa el a feladatot.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.