Az MKVK XXXI. konferenciájának a tapasztalatairól

A könyvvizsgálók szerepe és felelőssége rendkívül fontos a gazdaság megfelelő működésében és annak alátámasztásában, hogy egy adott gazdálkodó szervezet üzleti évéről készített vagyoni, pénzügyi helyzetét, a működés eredményét bemutató beszámoló megbízható és valós képet nyújt. A könyvvizsgálat az intézmények, a befektetők számára biztosítja a pénzügyi adatok hitelességét és megbízhatóságát, amely nélkülözhetetlen az üzleti döntések meghozatalához, a gazdaság stabilitásának fenntartásához.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.