Az új polgári törvénykönyv és a könyvvizsgálat − I. rész

A szerző könyvvizsgálói szempontok alapján vizsgálja az új polgári törvénykönyvet. Az első részben a jogi személyekre vonatkozó szabályozási struktúrát foglalja össze, majd a Ptk. szerinti könyvvizsgálatok típusait ismerteti. A folytatásban részletesen kifejti az állandó (beszámolót felülvizsgáló) könyvvizsgáló jogait, kötelezettségeit, és ismerteti a könyvvizsgálati megbízási jogviszonnyal − mint kötelmi jogviszonnyal − kapcsolatos változásokat.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.