Az új biztosítási törvény

A cikk bemutatja az uniós jogi hátteret, a Szolvencia II rendszert. Az új biztosítási törvény egyes kiemelt témakörei, jellemzői között a szerző kitér a tevékenység nagyságrendje szerinti megkülönböztetésre, a biztosítási ágazatok változásaira, a fogyasztóvédelem erősítésére, a veszélyközösség védelmére, a biztosítási csalások kiszűrésére. Szóba kerül a reorganizáció és a felszámolás, a biztosításközvetítés, a szaktanácsadás, valamint a felügyelet szerepének megváltozása is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.