A legfontosabb kárfelelősségi szabályok, valamint a személyiségi jogok megsértésének új szankciója, a sérelemdíj - az új Ptk. - IX. rész

Sorozatunk kilencedik részében a legfontosabb kárfelelősségi szabályokat részletezzük. Szó lesz a felelősségi alapokról, a szerződésszegéssel okozott károkért való felelősségről és a szerződésen kívül okozott károkért való felelősség általános és közös szabályairól. Megismerkedhetünk egy újdonsággal, mégpedig a személyiségi jogok megsértésének új szankciójával, a sérelemdíjjal.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.