ZÖLDPÉNZÜGYEK: ÚJ FELADATOK ÉS LEHETŐSÉGEK A PÉNZÜGYI SZERVEZETEKNEK

A dekarbonizáció, az alacsony szén-dioxid-kibocsátású és körkörös gazdaságra való áttérés itthon is – szó szerint – elemi érdek. A magyar Országgyűlés törvényben tűzte ki a teljes klímasemlegesség elérését 2050-re. Több út is vezethet ide, de biztosan nagy volumenű (a nemzeti stratégia szerint nagyságrendileg 25 000 milliárd forintnyi) beruházás szükséges a nettó nulla kibocsátású gazdaság eléréséhez minden ágazatban.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.