PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI SZAKMAI TALÁLKOZÓ 2023

A PTE-KTK, a PENTA UNIÓ Zrt. és a MOKLASZ szervezésében, a NAV, az MKVK és az MSZSZE szakmai támogatásával 2023. június 4-6. között Fenntarthatóság és reziliencia címmel került megrendezésre a pénzügyi-számviteli szakemberek 2023. évi találkozója Pécsett a KTK exkluzív környezetében. A négy konferencia összevonásával megrendezésre került nagyszabású rendezvényen, magyar és angol nyelvű plenáris ülésen, valamint 11 szekcióban 85 hazai és külföldi előadó tekintette át a szakmánk legaktuálisabb, legizgalmasabb kérdéseit.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.