ELEKTRONIKUS KERESETKIMUTATÁS

Napjainkban egyre több hitelnyújtó biztosít lehetőséget arra, hogy online banki ügyintézési felületen kezdeményezzük hitelkérelmünket. A kényelmi szolgáltatást azonban több ponton még mindig hivatali ügyintézés és további iratok becsatolásának kötelezősége szakítja meg. Most egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy a hiteligénylés teljes folyamata papírmentesen, sorban állás nélkül is lefolytatható legyen.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.