BECSLÉS MEGALAPOZÁSA IT-ADATMENTÉSSEL

A gazdasági folyamatok számossága és összetettsége okán szükségszerű, hogy a gazdasági szereplők ügyviteli szoftvereket alkalmazzanak. Az ügyviteli programok, készletnyilvántartó szoftverek nemcsak megkönnyítik a tevékenységet, hanem valós képet adhatnak a vállalkozás gazdasági folyamatairól. A cikkben szereplő ellenőrzési ügyben az adózó olyan nagy árukészlettel rendelkezett, hogy az adatállomány elemzése jelentős segítséget nyújtott a tényleges adókötelezettség megállapításához.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.