ÁTMENETI ADÓIGAZGATÁSI SZABÁLYOK

A veszélyhelyzet lezárását követően annak időszaka alatt született kedvezményekről gondoskodni szükséges; meg kell határozni, melyek azok a rendelkezések, amelyek a normál jogrend keretei közé is beilleszthetőek, valamint dönteni kell arról is, melyek azok amelyek továbbéléséhez egyéb jogalkotási feladatok elvégzése kell, és melyek azok, amelyeket ki kell vezetni a gyakorlatból. Ezen jogalkotói munka során született meg a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény, amelynek célja a korábban meghozott intézkedések rendezése.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.