MULTILATERÁLIS ADÓEGYEZMÉNY

A Magyar Közlöny 35. számában megjelent 2021. évi III. törvény hirdette ki az OECD által létrehozott, a BEPS program vívmányainak átültetésére szolgáló multilaterális adóegyezményt, amely a nemzetközi jogban egyedülálló módon képes módosítani az aláíró államai közötti összes kétoldalú adóegyezményt, így több ezer adóegyezmény módosítását valósítja meg. Cikkünk bemutatja, mi vezetett ennek az újszerű jogi eszköznek a megalkotásához, az mit tartalmaz, és hogyan működik.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.