ADÓBEVALLÁSOK ÁTALAKULÁSA ADÓTANÁCSADÓI SZEMSZÖGBŐL

Az adózóknak nem elegendő helyesen meghatározni, illetve befizetni az adó összegét, arról pontos és a jogszabályoknak megfelelő bevallást kell készíteniük az előírt, sokszor igen bonyolult részletezettséggel. A bevallási kötelezettség azért bír kiemelt jelentőséggel, mert a fizetendő adó, illetve az ellenőrzés során feltárt adókülönbözet megállapítása is a bevallás alapján kerül megállapításra. Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy az adóhatóság a bevallások tartalmának elemzése során jelöli ki az ellenőrizendő adózókat, illetve a helytelenül kitöltött vagy késve benyújtott bevallások maguk is hátrányos jogkövetkezményekkel járhatnak az adózókra nézve.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.