VIZSGATAPASZTALATOK A JOGI ISMERETEK OKLEVELES KÖNYVVIZSGÁLÓI TANTÁRGY ELSŐ VIZSGANAPJÁRÓL

A jog tantárgy fő célja az, hogy a leendő könyvvizsgálókban kialakítson egyfajta jogi szemléletet a hozzá tartozó alapvető jogi ismeretekkel együtt, különös tekintettel a fontosabb jogintézményekre és jogi fogalmakra. Ezek között kiemelten szerepel a könyvvizsgálókra közvetlenül vonatkozó joganyag. Jelen munkában összegezzük az eddigi vizsgatapasztalatokat, és megpróbálunk segítséget adni a leendő vizsgázóknak, valamint bizonyos kérdések exponálásával a gyakorló könyvvizsgálóknak is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.