GAZDASÁGI CSALÁSOK ÉS AZOK FELTÁRÁSA

A közelmúlt csalással összefüggő botrányai lassan feledésbe merülnek, de a probléma nem vesztett aktualitásából. A technológiai fejlődés, a nemzetközi szintűvé nőtt bűnözés, az egyre tökéletesebb visszaélési módszerek kifejlesztése mind-mind megnehezíti a vállalatok, a hatóságok és a könyvvizsgálók számára a csalások megelőzését és feltárását. Az eredményes fellépéshez a folyamat alapos megismerésére van szükség.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.