A NEMZETKÖZI CIVILSZERVEZETEK BESZÁMOLÁSI NEHÉZSÉGEI

Tanulmányában a szerző arra keresi a választ, hogy ugyanazon nemzetközi érdekérvényesítő civilszervezet magyar és chilei tagozatai milyen tartalommal és hasznossággal adtak számot társadalmi célú tevékenységük eredményéről a támogatók felé. Erre vonatkozóan nincs egységes nemzetközi szabályozás, így az autonóm nemzeti egységek joghatóságonként eltérő módon készítik el beszámolójukat. A szervezeten belüli számviteli heterogenitás egyrészt gyengíti a központi egység felügyeleti folyamatának hatékonyságát, másrészt negatívan hathat a támogatók bizalmára.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.