A MÁV ZRT. ÉS A MÁV-START ZRT. TÁRGYIESZKÖZ-GAZDÁLKODÁSÁNAK ÁTFOGÓ ELEMZÉSE

Tanulmányában a szerző a két vasúti cég éves beszámolóiban található szöveges és számszaki információk segítségével nyújt átfogó képet a tárgyieszköz-gazdálkodásukról. Mélyreható elemzést végzett a tárgyi eszközök állományát és összetételét leginkább meghatározó tényezőkre, továbbá az elmúlt években végbemenő megújítási és állapotfenntartási tevékenységekre, a tárgyi eszközök állapotára, használhatóságára, hatékonyságára és a profitabilitására ható tényezőkre, valamint a finanszírozási oldalára vonatkozóan.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.