A KOCKÁZATELEMZÉS NÖVEKVŐ SZEREPE AZ ÖNKORMÁNYZATOK BELSŐ ELLENŐRZÉSÉBEN

Az önkormányzati szektorban jelenleg még jelentős különbségek vannak a jogszabályban előírt belső kontrollrendszer keretein belül működő belső ellenőrzések hatékonyságának vonatkozásában. Ezt a tényt az Állami Számvevőszék jelentései is alátámasztják. Tanulmányomban egy jól működő kockázatfeltárási, -elemzési és -kezelési módszert mutatok be, amely segítséget adhat nemcsak más államháztartási, hanem akár a versenyszféra szervezeteinek is céljaik elérésében, a legkritikusabb területek, folyamatok feltárásában, és növelheti a belső ellenőrzés hatékonyságát.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.