VÁLASSZAK VAGY NE VÁLASSZAK?

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara köztestületként folyamatosan törekszik arra, hogy mind a gazdálkodók, mind a könyvvizsgáló szolgáltatók jogkövető magatartását elősegítse. A kamarai tagok részéről jogos elvárás a kamara felé, hogy tegyen olyan lépéseket, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az adott feltételeknek megfelelő gazdálkodók teljesítsék könyvvizsgáló-választási kötelezettségüket. Ugyancsak fontos a könyvvizsgálók számára, hogy ne legyen lehetőség arra, hogy nevükben – tudomásuk és hozzájárulásuk nélkül – jelentéseket tegyenek közzé.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.