KÖNYVVIZSGÁLAT, KAMARA – VÁLTOZÓ FELTÉTELEK KÖZÖTT

Több mint két évvel ezelőtt szembesültünk a koronavírus-járvánnyal és annak gazdasági hatásaival, közöttük a könyvvizsgálókat közvetlenül érintő következményeivel. 2020 májusában a Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat hasábjain az akkor rendelkezésre álló információk birtokában megvizsgáltuk, hogy a járvány milyen állapotban találta a könyvvizsgálói szakmát és a kamarát. Két év elteltével a Covid – remélhetően véglegesen – visszavonulóban van, de megjelent egy talán még fenyegetőbb külső tényező, a szomszédunkban zajló háború. A jelen időszakban célszerű ismét áttekinteni helyzetünket, lehetőségeinket és céljainkat.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.