ELEKTRONIKUS IRATOK ARCHIVÁLÁSÁNAK SZABÁLYOZÁSA

Egyre több információ, adat és dokumentum készül elektronikus formában, és ezzel egyre nagyobb igény van a papíralapú dokumentumok elhagyására. Az elmúlt két évre visszatekintve köszönhető ez egyrészt az áfatörvényben, majd a 23/2014 (VI. 30.) NGM-rendeletben szabályozott online számlaadat-szolgáltatásra kötelezett kör kibővítésének, másrészt a megnövekvő – személyes kapcsolatot kerülő – home office alapú munkavégzésnek, ami az online kapcsolatot, így az e-számlát helyezi előtérbe.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.