A STANDARDALKOTÁS REFORMJA

A Könyvvizsgálók Nemzetközi Szövetsége, az IFAC 2003-as reformjainak egyik lényeges eleme volt a Monitoring Group és ezen belül a PIOB létrehozása. A PIOB eddig egy inkább háttérbe húzódó testület volt, amit úgy értelmezhetünk, hogy a Monitoring Group döntés-előkészítő testülete, de ez a szerep várhatóan egy végrehajtó és irányító feladatkörré fog bővülni a jövőben a standardalkotó testületek átszervezésével.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.