A gazdasági társaságok egyesüléséhez kapcsolódó megújult könyvvizsgálói jelentésmintákról

A Szakma folyóirat 2017. októberi számában ismertettük a 2017. december 15-től hatályba lépett, módosított Magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standard (MNKS) függelékében lévő, felülvizsgált könyvvizsgálói jelentésmintákban a korábbiakhoz képest bekövetkezett változásokat. Most a speciális megbízások jelentésmintái közül az egyesülési vagyonmérlegekre vonatkozó felülvizsgált könyvvizsgálói jelentésmintákról lesz szó.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.