Új szerződéstípusok a VI. könyv Harmadik Részében − Ptk., XI. rész

Jelen cikk célja a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) VI. Könyve – az Egyes szerződésekre vonatkozó – Harmadik Részében szereplő, azon szerződéstípusok egy részének ismertetése, amelyek a korábbi szabályozáshoz képest új típusként kerültek kodifikációra. Ezúttal az üzleti életben gyakran előforduló pénzügyi lízingszerződés, faktoring szerződés, valamint a forgalmazási és a jogbérleti (franchise szerződés) bemutatására van mód.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.