BOSNYÁK JÁNOS NEMZETI EMLÉKVERSENY

A Luca Pacioli Társaság január–március folyamán megrendezte Magyarország első nagyszabású, tisztán számviteli-adózási esettanulmányi vetélkedőjét, a Bosnyák János Nemzeti Emlékversenyt. A verseny a még 2018-ban a Budapesti Corvinus Egyetemen a társaság által megrendezett Bosnyák János Emlékverseny sikere nyomán jött létre. A tavaly megvalósuló vetélkedőt kizárólag a Budapesti Corvinus Egyetem falain belül hirdette meg a diákszervezet, ám az akkora sikert aratott a közgázos hallgatók körében, hogy az idén a versenyt kiterjesztették Magyarország minden pénzügy és számvitel alapszakos hallgatójára és meghívtak számos külhoni egyetemet is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.