Előszó - Áttekintés

A gazdasági válság miatt a korábbi időszakban több esetben előfordult, hogy nagy horderejű változásokat kellett viszonylag gyorsan, akár a széles körű egyeztetés és a kényelmes felkészülési idő rovására is megvalósítani. Ezekre talán jó példa lehet a válságadók bevezetése, melyek jellegüknél fogva nem tudták minden érintett konszenzusos véleményét tükrözni. Ezen adónemek többsége azonban időközben kivezetésre vagy átalakításra került, hiszen azokat deklaráltan csak átmeneti időre vezették be.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.