AZ EXTRAPROFITADÓKKAL KAPCSOLATOS LEGÚJABB VÁLTOZÁSOK

A korábbi lapszámainkban már több alkalommal is foglalkoztunk az egyes szektorokat terhelő extraprofitadók témakörével részletesebben, jelen cikk is illik ebbe a sorba abból a szempontból, hogy célja az extraprofitadók 2023. nyarán hatályba lépő változásainak áttekintése. Elsődlegesen ezzel összefüggésben azt kell kiemelni, hogy habár az extraprofitadók bevezetése hangsúlyozottan átmeneti időszakra szól, tekintettel arra, hogy a háttérben álló indok, azaz az ukrajnai fegyveres konfliktus még fennáll, így meghosszabbításra került az extraprofitadók időbeli hatálya is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.