A számviteli törvény és az áfatörvény eltérő előírásainak számviteli kezelése

Látszatra ellentmondásosak lehetnek a számviteli és az áfatörvény bizonyos rendelkezései, de mint tudjuk: a látszat gyakran csal. Az ellentmondások feloldására számba vesszük az áfatörvény szerinti folyamatos teljesítésű számlákkal, valamint az áfatörvény szerinti pénzforgalmi elszámolású számlákkal kapcsolatos teendőket, és természetesen a számviteli elszámolást is segítjük. Többek között sorra vesszük az eladónál az értékesítésről kiállított számlák, valamint a vevőnél a beszerzésről megkapott szállítói számlák számviteli elszámolásának alakulását.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.