VÁLSÁGKEZELÉS SZABÁLYÉRTELMEZÉSSEL

A számviteli szabályok legfontosabb célja, hogy a vállalatok vagyoni helyzetéről megbízható és valós képet adjanak. Ez általában állandó értékelési elvek alkalmazásával biztosítható. Mégis, a Covid–19 vírus által okozott egészségügyi és abból következő gazdasági válsághelyzet megmutatta, hogy bizonyos esetekben a szabályozásba épített rugalmassági elemek szükségesek ahhoz, hogy a válság hatásai ne erősödjenek. Cikkünkben a bankokra vonatkozó számviteli szabályok rugalmasságának kiaknázásáról lesz szó.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.