TARTOZIK KÖVETEL - ALROVATUNK CÉLJA, HOGY SEGÍTSÉGET NYÚJTSON A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ GAZDASÁGI ESEMÉNYEK SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSÁHOZ

AZ ELŐZETESEN FELSZÁMÍTOTT, DE LE NEM VONHATÓ ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓ SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSÁRÓL - A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: számviteli törvény) előzetesen felszámított, de le nem vonható általános forgalmi adóra vonatkozó számviteli elszámolási szabályai 2022. január 1-jével pontosításra kerültek, ugyanakkor a szabályok értelmezésével kapcsolatban a gyakorlatban rendszeresen kérdések merülnek fel.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.