TARTOZIK KÖVETEL - ALROVATUNK CÉLJA, HOGY SEGÍTSÉGET NYÚJTSON A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ GAZDASÁGI ESEMÉNYEK SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSÁHOZ

A koronavírus-világjárvány sok vállalkozás termelő/szolgáltató tevékenységét befolyásolja, korlátozza. A korlátozott vállalkozási tevékenység miatt számos esetben – pénzügyi fedezet hiányában – a vállalkozásoknak a tárgyi eszközök előre tervezett lecserélését el kellett halasztaniuk, így az eddig használt tárgyi eszközöket tovább kell használniuk, másrészt a járvány miatt a tárgyi eszközök mérlegfordulónapi értékelése is különös jelentőséggel bír. A cikk keretében a tovább használt tárgyi eszközök minősítésére, számviteli kezelésére és a terven felüli értékcsökkenés elszámolási szabályaira térünk ki (az ideiglenesen, éven belül nem használt tárgyi eszközök számviteli kezelésével már korábban foglalkoztunk).

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.