TARTOZIK KÖVETEL - ALROVATUNK CÉLJA, HOGY SEGÍTSÉGET NYÚJTSON A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ GAZDASÁGI ESEMÉNYEK SZÁMVITELI ELSZÁMOLÁSÁHOZ

DEVIZÁS TÉTELEK ÁRFOLYAMVESZTESÉGÉNEK IDŐBELI ELHATÁROLÁSA - A 2020-as üzleti év mérlegfordulónapi devizaárfolyamai jelentősen magasabbak, mint a 2019-esek, a forint nagyságrendileg 10 százalékot gyengült ugyanezen időszak alatt. A tavalyi év során viszont nagy árfolyammozgások voltak, így attól függően, hogy a devizás ügylet, illetve tétel mikor került be a könyvekbe, az átértékelés egyenlege lehet árfolyamveszteség és árfolyamnyereség is.

Ez a modul a SZAKma újság előfizetői részére érhető el. A tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. 

Amennyiben Ön már megkapta a regisztrációhoz szükséges email-t, és a kapott link segítségével belépett oldalunkra, abban az esetben a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva beléphet rendszerünkbe.

Amennyiben előfizetőnk, de még nem kapott linket, kérjük, keresse kiadónkat az info@szak-ma.hu email címen, vagy a 1) 919 10 50-es telefonszámon.

Abban az esetben, hogyha Ön nem előfizetőnk, kérjük, fizessen elő folyóiratunkra, és ezt követően a kiadótól kapott link aktiválásával automatikusan regisztrációt nyer, és a ’Bejelentkezés’ gombra kattintva hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz/szolgáltatásokhoz.